white cruise ship

Cruises

cruise ship

Al eens gedroomd van een cruise?

Heb je al eens gedacht aan een luxe cruiseschip, dat je van haven naar haven vaart? Verlaat het schip en bezoek een stad in de buurt, in sommige steden leggen de schapen bijna aan in de stad. ’s Avonds ga je terug aan boord en vaar je verder naar nieuwe ervaringen en ontdekkingen.

Vaak wordt er gedacht dat cruisen alleen voor ‘oude mensen’ is, maar ook jonger publiek en zelfs gezinnen met kinderen zullen het naar hun zin hebben aan boord.

Wat voor cruise past bij jou?

Heb je zin in een cruise op zee of juist op een rivier? Vaar je liever op een expeditie- of een zeilschip? Wat vind je belangrijk: een cruise in familieverband, all inclusive, geschikt voor singles, luxe, een groot schip of juist een kleine, gastronomie…? Deze vragen gaan we je sowieso stellen om jouw droomcruise te organiseren.

De volgende rederijen hebben we alvast in ons aanbod: 

Aida cruises, Azamara club Cruises, Carnival Cruise line, Celebrity  cruises, Costa Cruises, MSC cruises, Norwegian cruise line, Oceania  Cruises, Holland America line, Silversea, Windstar, Seaborn, Amada Waterways, A Rosa, Croisi Europe, Viva Cruises.

Scroll naar boven